Doprovodný program 2017 aneb - je se na co těšit!!!

04.05.2017 14:24

 

I letos v Dačicích rozhodně nebude mimo florbalové mantinely nuda! Vyplnit svůj volný čas budete moci hned několika způsoby.

 

Jako tradičně bude možno proti identifikačnímu náramku ZDARMA (resp. za dobrovolné vstupné) navštívit místní RENESANČNÍ VĚŽ (otevřeno bude v sobotu od 15:00 do 18:00, nutno je prokázat se identifikačním náramkem účastníka turnaje). 

 

 

 

Podařilo se jednání i se STÁTNÍM ZÁMKEM Dačice, letos se účastníci dokonce můžou těšit na vstupné ZDARMA, nikoli pouze padesátni procentní slevu, jako tomu bylo v letech minulých. Vstup zdarma bude po prokázání-se identifikačním náramkem.

 

 

Náš turnaj dále dokázal vyjednat slevu 30% na bowling ve SPORTCENTRU ROCKHILL v Dačicích, slevy tedy můžete využít po dobu turnaje, ovšem je lepší se předem telefonicky ohlásit (384 971 440) a dráhu si zarezervovat! I zde je nutno předložit turnajový náramek.

 

 

Novinkou pro letošek je spolupráce s nově otevřenou RESTAURACÍ A PIZZÉRIÍ NO.20 KOMENSKÉHO. Účastníci turnaje budou moci po (prokázání se turnajovým náramkem) využít specielního cenově zvýhodněného meny (plakát ZDE).

 

 

 

Ani letos nebudou účastníci ochuzeni o pestrý noční program! Páteční noc můžou strávit na tradičním místě. V Klubu RESTART (bývalý klub Kostka) se úderem deváté hodiny rozjíždí nadupaná florbalová párty s názvem FLOORBALLNIGHT 2017. Těšit se opět můžete na skvělou muziku, drinky a vše, co k tomu patří. V přilehlé hospůdce U Janyse se navíc nově můžete i dobře občerstvit.

 

 

Sobotní oficiální program bude ale odlišný. V nově otevřeném STREET CLUBU (Pivovarská 40, naproti městské vlakové zastávce přes řeku) se můžete těšit na specielní program, v rámci kterého se budou na projektoru promítat fotografie ze všech dosavadních ročníků turnaje. Připraven bude ale také specielní florbalový kvíz, ve kterém se bude soutěžit o hodnotné ceny! Podrobnosti a hlavně způsob, jak svou partu do kvízu přihlásit, uvedeme nejpozději v den konání na facebook turnaje, případně se informujte v turnajovém bufetu přímo na hale:).

 

 

Vše najdete přehledně v sekci DOPROVODNÝ PROGRAM :), kde najdete i další tipy, co v našem okolí stojí za shlédnutí!

Doprovodný program 2017 aneb - je se na co těšit!!!
 
 
I letos v Dačicích rozhodně nebude mimo florbalové mantinely nuda! Vyplnit svůj volný čas budete moci hned několika způsoby.
 
Jako tradičně bude proti identifikačnímu náramku možno ZDARMA (resp. za dobrovolné vstupné) navštívit místní renesanční VĚŽ (otevřeno bude v sobotu od 15:00 do 18:00). 
 
Podařilo se jednání i se STÁTNÍM ZÁMKEM Dačice, letos se účastníci dokonce můžou těšit na vstupné ZDARMA, nikoli pouze padesátni procentní slevu, jako tomu bylo v letech minulých. 
 
Náš turnaj dále dokázal vyjednat slevu 30% na bowling ve SPORTCENTRU ROCKHILL v Dačicích, slevy tedy můžete využít po dobu turnaje, ovšem je lepší se předem telefonicky ohlásit (384 971 440) a dráhu si zarezervovat! 
 
Novinkou pro letošek je spolupráce s nově otevřenou RESTAURACÍ A PIZZÉRIÍ NO.20 KOMENSKÉHO. Účastníci turnaje budou moci po (prokázání se turnajovým náramkem) využít specielního cenově zvýhodněného meny.
 
Ani letos nebudou účastníci ochuzeni o pestrý noční program! Páteční noc můžou strávit na tradičním místě. V Klubu RESTART (bývalý klub Kostka) startem deváté hodiny rozjíždí nadupanou florbalovou párty s názvem FLOORBALLNIGHT 2017. Těšit se opět můžete na skvělou muziku, drinky a vše, co k tomu patří. V přilehlé hospůdce U Janyse se navíc nově můžete i dobře občerstvit.
 
Sobotní oficiální program bude ale odlišný. V nově otevřeném STREET CLUBU se můžete těšit na specielní program, v rámci kterého se mimo neodmyslitelnou muziku můžete těšit na promítání fotografií z minulých ročníků turnaje. Připraven bude také specielní florbalový kvíz, ve kterém se bude soutěžit o hodnotné ceny! Podrobnosti i způsob, jak svou partu do kvízu přihlásit, uvedeme nejpozději v den konání na facebook turnaje, případně se informujte v turnajovém budetu přímo na hale:).
 
Vše najdete přehledně v sekci DOPROVODNÝ PROGRAM :)

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode