Bára Skálová vystřílela Jihočeškám prvenství a už se těší na příští ročník! Pohár zůstal jen nedaleko Dačic

15.05.2016 12:20

Svými brankami výrazně pomohla českobudějovickému UTD k triumfu. Po loňském zklamání se se svými spoluhráčkami mohla radovat z malé senzace, jelikož po letech kralování pražských SPHM se po samostatných nájezdech radoval právě tým z jihu Čech.


Ahoj Báro. Jak turnaj s odstupem času hodnotíš? Jeli jste do Dačic s myšlenkami na putovní pohár?
 
"Turnaj v Dačicích beru jako jeden z nejlepších vícedenních turnajů, na který jsem kdy jezdila. Organizace je naprosto skvělá, s ničím nejsou problémy a vše je za přijatelnou cenu. Loni jsme byly docela zklamané, že jsme se nedostaly na bednu, proto jsme to letos chtěly napravit a povedlo se nám to opravdu na výbornou. Po pátečních a sobotních zápasech jsme si moc přály se dostat do  finále a to se nám splnilo. Ve finále nebylo co ztratit, naopak jsme mohly jen získat a podařilo se".
 
 
Po letech kralování SPHM se možná i čekalo, kdo jejich nadvládu překazí a Vám se to podařilo. Jak si triumfu vážíte a oslavili jste jej?
 
"Celkového vítězství si moc vážíme, protože SPHM je výborný tým složený ze zkušených a fakt dobrých holek. Oslavy ani moc neprobíhaly, protože po skončení turnaje jsme se v podstatě každá rozjela jiným směrem, takže jsme udělaly jen pár fotek a nějaký přípitek jsme si schovaly na jindy. Možná kdyby nebyl další den pracovní, tak by oslavy proběhly ve velkém :)".
 
 
Poradila by si pořadatelům, co by se na turnaji dalo vylepšit nebo změnit pro příští ročníky?
 
"Ani nevím, co bych na turnaji změnila. Jediný, co bylo pro nás takovou možná trochu nepříjemnou změnou, byl finálový zápas na větším hřišti při stejném počtu 4 hráček v poli, oproti tomu kde jsme odehrály všechny předešlé utkání. Přece jenom třetí hrací den, dva večery párty v kostce, a navíc se finále hrálo časově mnohem déle (2 x 15), takže síly moc už nebyly :) ale jinak na turnaji není co měnit, vše funguje parádně".
 
 
Jak jste trávili tři dny v Dačicích mimo samotné zápasy? Byly jste se podívat někde po městě/okolí? :)
 
"Během dne jsme čas trávily spíš na halách, v restauraci na jídle nebo večer kromě kostky, tak u TV, kde probíhalo MS v hokeji".
 
 
Byly jste se podívat i na zápasy mužské kategorie? Byl někdo, komu jste fandili? :)
 
"Na nějakých zápasech jsme se byly podívat, ale je to takové různé, protože každá máme známé a kamarády v jiných týmech, takže někdo koukal na městské hale, někdo zas na druhé hale, kde hráli profíci. Já osobně jsem se snažila poctivě fandit klukům ze Žirovnice" :))!
 
 
Kam putoval pohár? Kdo si ho "pronajal" jako první? :))
 
"Putovní pohár doputoval jen kousek od Dačic, do Starého města pod Landštejnem, kde ho naše dvě spoluhráčky vystavily u nich v místní restauraci a zůstane tam vystavený až do příštího roku".
 
 
Můžeme se na vás těšit i příští rok?
 
"Samozřejmě příští rok s účastí počítáme a doufám, že prvenství obhájíme" :))!
 
 
Díky za rozhovor Báro :)
 

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode