Druhý den je za námi! Zítra finišujeme!!!

25.04.2015 22:25

Mužská kategorie zná své čtvrtfinalisty! Svoje kvality potvrdil znojemský celek. Uplakánci ovládli svou skupinu a nominovali se přímo do nedělních bojů. Z přímého postupu ze druhého místa s této skupiny se radovali havlíčkobrodští A.M.C.. Ve druhé skupině se v dobrém světle předvedl Homer tým. Ač mužstvo okolo Milana Svobody avizovalo, že je to pro tento tým nejspíše rozlučkový turnaj, v žádném případě se nedá mluvit o nějakých odevzdaných výkonech. Kromě jedné remízy si dokázali poradit se všemi protivníky a právem se prsí na prvním místě skupiny. Druhou příčku nakonec obsazuje jihlavský tým Mušší Oči a i on se kvalifikoval přímo.

Cestu přes předkolo musel okusit JACKPOT, ten si ale s Fizzy Bubblech poradil a zítra na ně čeká tým Znojemských uplakánků.

Drama se odehrálo ve velkém derby Vidláků s Pastevcema. Liberečtí ztratili pár vteřin před koncem vedení 2:1 díky brance Prokopa Ferdana a v samostatných nájezdech pak byli úspěšnějsí místní Vidláci. Zítra narazí na rozjetý Homer tým, půjde tedy o další místní derby.

Ve třetím předkole si nedělal velkou starost Jinej Level s Telčí. Houževnaným bojovníkům z nedalekého městečka docházeli síly a podlehli svému soupeři vysoko 7:2. Level si tak klestí opět cestu vysoko, v ní mu ale bude zítra stát ambiciozní A.M.C.

Poslední předkolo spolu svedlo brněnský Pohoda team a jemnické Krabice Crew. Po až nečekaně vyrovnaném zápase nakonec měli o kousek více štěstí brněnští a zvítězili 4:3. Zítra na ně bude čekat odpočatý jihlavský tým Mušší Oči, což bude jistě velice zajímavá konfrontace.

 

V amatérské kategorii dle očekávání vyniká především Modrá ústřice a FBC Pohořelice. Oba týmy zvládli svá večerní čtvrtfinále poměrně s přehledem. Pohořelice čeká ráno mladý tým juniorů z Telče. Ta si cestu do semifinále proklestila skrz Sokol Domašín těsně 4:3 na nájezdy. Modrá ústřice bude ráno vzdorovat Prague amigos. Ti přešli přes místní Hovada. Obě semifinále se hrají ráno po desáté na městské hale. Utkání o konečné deváté místo mezi Synama výčepu a Orli Bořitov se nakonec neodehrálo. Důvodem byl stav jihlavského týmů. Jelikož to kluci s alkoholem a agresivitou přeháněli přespříliš, nebylo jiné varianty a pořadatel bohužel musel jejich utkání zkontumovat ve prospěch Bořitova.

 

Kompletně odehranou skupinu mají ženy. V ní se nejlépe dařilo SPHM, a do čtvrtfinále se tak kvalifikovali z prvního místa. V ranním zápase na ně bude čekat čtvrtý brněnský SYFON. Druhá semifinále proti sobě svede druhý a třetí tým skupiny, tedy Lassie's Snout a A nám taky!. Dnes se taky odehrálo utkání o konečné páté místo, v němž se radovali IBK JagerBOOM!!!, kteří si hravě poradili s domácími Senouši. 

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode