Hotovy jsou už i rozpisy utkání!

25.04.2014 11:24

(AKTUALIZACE) - V patřičných sekcích v levém menu (rozpis utkání/výsledky - muži/ženy/amatéři) můžete už dnes zjistit, kdy právě ten váš tým odehraje své utkání ve skupině. Rozpisy jsou dělány pečlivě tak, aby vyhovovaly týmům, které dojíždějí z větších vzdáleností, popřípadě těm, kteří si o odklad svých úvodních zápasů s předstihem přímo zažádali. Pochopitelně se bohužel ne všem vzhledem k porci zápasů dalo stoprocentně vyhovět, mějte tedy proto pochopení při případném brzkém začátku vašeho týmu.

Letošní turnajový systém je nastaven tak, aby každý tým na turnaji odehrál minimálně všechny zápasy ve skupině + jeden vyřazovací.

V mužích a amatérech postupují ze šestičlenných skupin první dva z každé skupiny přímo do osmifinále, zbylé čtyři týmy sehrají předkolo play-off.

K drobné změně došlo v systému nasazování do tohoto předkola play-off, kde se vzhledem k tomu, že nejsou tři, ale pouze dvě skupiny, nebude vytvářet původně plánovaný výkonnostní žebříček, nýbrž se týmy jednoduše střetnou třetí s šestým z druhé skupiny a čtvrtý s pátým.

V ženské kategorii postupují všechny týmy do čtvrtfinále přímo, ve skupině se tedy hraje jen o lepší výchozí pozici pro play-off.

Více o herních propozicích naleznete v odkazu v levém menu.
 

- NEZAPOMEŇTE ZASLAT SOUPISKU NA EMAIL VTDACICE@GMAIL.COM!

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode