Kapacity v jednotlivých kategoriích

07.01.2011 00:10

Až neočekávaný zájem o účast v turnaji donutil pořadatele k zamyšlení nad maximálním možným počtem týmů v té které kategorii. V celkovém součtu je k dispozici maximálně 58 hodin hal pro odehrání všech základních skupin a play-off.

Polovina bude vyhrazena pro nejžádanější kategorii, kategorii muži. Pro tuto kategorii bude k dispozici hala při Střední škole Technické a Obchodní, jež umožňuje větší hrací plochu, která je pro hru 5 na 5 nutností. Vzhledem k hracímu času (2x10min ve všech třech kategoriích) je třeba každému utkání vyhradit cca 30minut. Pro kategorii muži to znamená, že vstřebá maximálně 24 týmů, které se rozdělí do 6-ti skupin po čtyřech.

Kategoriím AMATÉŘI a ŽENY bude vyhrazena, podobným turnajům důvěrně známá, nově zrekonstruovaná Městská sportovní hala v centru města, jež je pro rozměry které poskytuje ideální pro hru 4 na 4. I z této haly pořadatel "vyždíme" maximálně 24 hodin pro utkání. Vzhledem ke dvojí porci utkání play-off pro jednu halu je však maximální možný součet všech týmů v obou kategoriích 20. 

Po přesáhnutí výše zmíněných kapacit budou upřednostněny týmy, které dříve uhradí startovné.

Zpět

 

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode