Navštivte renesanční věž, státní zámek nebo muzeum!

01.05.2013 21:25

 
I letošní ročník bude lemovat doprovodný program. Pro všechny zúčastněné je opět domluvena bezplatná prohlídka dačické RENESANČNÍ VĚŽE. Poloviční vstupné je možno využít po prokázání-se turnajovým identifikačním náramkem také v dačickém STÁTNÍM ZÁMKU, nebo MĚSTSKÉM MUZEU
 
Nezbytné jsou pro turnaj podobného tipu večerní radovánky v podobě turnajových párty. I letos se odehrají v dačickém KLUBU KOSTKA a to po oba dva dny, tedy jak v pátek, tak i v sobotu. Obě akce startují ve 21:00 a končí v brzkých ranních hodinách. Účastník turnaje bude moci využít zlevněného vstupného(oproti standartním 50,- pouze 30,-).
 
Identifikační náramek také slouží k možnosti zlevněného stravování v restauraci U ŠULÁKŮ. I pro letošek jsou na víkend připraveny vybrané menu obědů a večeří. Detaily naleznete v sekci turnajové stravování.
 
Během soboty bude letos premiérově umístěn v městské sportovní hale přístroj pro MĚŘENÍ RYCHLOSTI STŘELBY. Každý účastník si tak může za poplatek zěřit tvrdost své rány!
 
Novinkou pro letošek je "pizza-menu" v pizzérii U Veselého kmotra. Každý účastník má právo využít zlevněné menu za 88 Kč, které obsahuje šunkovou pizzu a točenou limonádu 0,3l.
 
Všech účastnických výhod lze čerpat pouze po předložení identifikačního náramku. Ty dostane každý tým při úvodní turnajové prezentaci. Náramky současně slouží jako průkaz účastníka, hráč bez náramku nebude k utkání připuštěn.
 

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode