Nepropásněte registraci svého týmu!

11.02.2015 18:53

Až za zhruba jedenáct týdnů se v Dačicích uskuteční šestý ročník Velikonočníh turaje, ovšem, jako kadý rok, i letos je přihlašovací emali pořadatelů v permanenci již hodně dlouho dopředu. "Týmy nenechávají nic náhodě, je běžné, že už kolem Vánoc registrujeme první nedočkavce. Po Novém roce vždy spouštíme registrace oficiáně a už během prvních týdnů se turnaj každoročně poměrně svižně zaplňuje" přidává své zkušenosti jeden z dvojice zakladatelů, Kryštof Kůs.
  
"V současné době máme naplněnou zhruba polovinu kapacity, doporučujeme tedy případným zájemcům, aby nic nenechávali na poslední chvíli. I letos jsme totiž nuceni omezit počet účastníků. Ze letitých zkušeností nám vykrystalizoval zřejmě nejlepší možný formát turnaje, to jest po dvanácti týmech v mužích a amatérech a osm ženských týmů. Každá kategorie bude rozdělena do svou základních skupin, v chlapeckých kategoriích tedy po šesti a dívčí po čtyřech. Tímto opatřením zaručíme každému týmu poměrně vysokou porci utkání a zároveň hlavně do posledních utkáních skupin realnou šanci nejvyšší umístění v turnaji", pokračuje Kůs.
 
Turnaj se tedy opět odehraje ve dvou halách po dobu tří dnů, přičemž první utkání odstartují v pátek odpoledne. Od pátku poběží na obou halách maraton zápasů takřka až do nedělního podvečera. Obě noci, které účastnci na turnaji stráví, rozhodně nebudou jen tak ledajaké, tradičně je olemují turnajové párty, které si každoročně udržují vysokou návštěvnost. Uskutečnit by se také letos měla soutěž v nájezdech. "Záležet si letos obzvláště nechám na turnajových tričkách, které projdou velkými změnami", láká hlavní pořadatel.
 
Je se tedy opět určitě na co těšit!!!

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode