Organizační info k turnaji. Dorazte VČAS!

24.12.2021 15:01

Turnaj je za dveřmi, tak si pojďme připomenout nejdůležitější organizační informace.

Přijeďte VČAS

Je důležité, aby jste k turnaji přijeli s dostatečným předstihem (doporučujeme minimálně 35-40 min před psvým prvním zápasem). Na turnajové prezentaci budete moci provést poslední úpravy na soupiskách a vedoucí družstva vyplní důležitý dokument ohledně prevence proti šíření nemoci Covid-19. Včastnost platí i pro následující zápasy. Program bude nabitý, tak prosím buďte vždy alespoň 10 minut před každým následujícím zápasem připraveni v blízkosti hrací plochy. Adresa haly je Sokolská 40, parkování přímo před halou, případně v přilehlých ulicích. 

Neshlukujte se v hale

Vzhledem k mimořádným vládním nařízením je nutné, aby jste se neshlukovali v prostorách haly. Ideálně tedy ihned po odehrání svého utkání halu opusťte. V bezprostřední blízkosti haly máte hned dvě možnosti občerstvení, a to jak v restauraci Amos Pizza bar naproti hale, tak v baru přilehlé kuželny.

Nenechávejte si své věci v šatnách

Šatny na turnaji jsou "průchozí", slouží tedy jen na převlečení a vysprchování. Za věci odložené v prostorách haly pořadatel neručí!

Hlavně bezpečně a v klidu, jsou VÁNOCE :)

Osvěžení v podobě alkoholických nápojů vám zakazovat nebudeme, nicméně všeho s mírou! Na hrací plochu nebudou z důvodu bezpečnosti vpuštěny silně podnapilé osoby. Berte také ohledy na malé výběhové zóny v hale, tvrdé zákroky u mantinelů budou rozhodčími trestány přísněji. Náš turnaj slouží od svých počátků k tomu, aby jsme se v klidu a pohodě sešli o Vánočních svátcích a užili si společné chvíle.

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode