Párty bude v Rockhillu! Co všechno vás letos čeká?

22.04.2018 14:57

I devátý ročník turnaje v Dačicích rozhodě má co nabídnout, je-li řeč o mimoflorbalových aktivitách. Vyplnit svůj volný čas budete moci hned několika způsoby.

 

 

Po letech, kdy se účastníci turnaje ve večerních a nočních hodinách v hojném počtu scházeli v dnes již neexistujícím klubu Kostka, byl pořadatel nucen pro tyto radovánky najít jiné prostory. 

Útočiště letos nalezneme poprvé v Rockhillu, tedy v podniku, jehož partnerství jsme v posledních letech 
 
využívali ve spojení s jejich bowlingovými drahami. Nutno říct, že účastníci rozhodně o nic, na co jsou zvyklí nepřijdou, ba naopak, čeká je podstatně bohatší servis! O hudební a světelnou show se v pátek postará, stejně jako v roce minulém, populární DJ ZAVIK, který své pomyslné gramofony začne roztáčet po deváté hodině večerní. Dále budou oba večery k dispozici bowlingové dráhy, které mohou účastníci turnaje využívat v době turnaje zcela zdarma! Na své si přijdou i milovníci fotbalu. Jeho stolní verze bude v prostorech podniku pro účastníky taktéž zcela zdarma! Celý večer a noc budou na baru k mání speciální drinky za akční ceny a ani hlady trpět nebudete, místní velice oblíbená kutchyň bude po oba dva dny otevřena až do půlnoci! Vstupné na páteční párty bude pro účastníky zlevněné - 40 Kč. Na sobotní klidnější, avšak neméně zábavný večer, který se ponese v duchu retro muziky, bude vstup zdarma.

Útočiště letos nalezneme poprvé v Rockhillu, tedy v podniku, jehož partnerství jsme v posledních letech využívali ve spojení s jejich bowlingovými drahami. Nutno říct, že účastníci rozhodně o nic, na co jsou zvyklí nepřijdou, ba naopak, čeká je podstatně bohatší servis! O hudební a světelnou show se v pátek postará, stejně jako v roce minulém, populární DJ ZAVIK, který své pomyslné gramofony začne roztáčet po deváté hodině večerní. Dále budou oba večery k dispozici bowlingové dráhy, které mohou účastníci turnaje využívat v době turnaje zcela zdarma! Na své si přijdou i milovníci fotbalu. Jeho stolní verze bude v prostorech podniku pro účastníky taktéž zcela zdarma! Celý večer a noc budou na baru k mání speciální drinky za akční ceny a ani hlady trpět nebudete, místní velice oblíbená kutchyň bude po oba dva dny otevřena až do půlnoci! Vstupné na PÁTEČNÍ MEJDAN bude pro účastníky zlevněné - 40 Kč. Na sobotní klidnější, avšak neméně zábavný večer, který se ponese v duchu retro muziky, bude vstup zdarma.

 

 

 

 

Jako tradičně bude možno ZDARMA (resp. za dobrovolné vstupné) navštívit místní RENESANČNÍ VĚŽ (otevřeno bude v sobotu od 15:00 do 18:00). V termínu turnaje je oficiálně tato dominanta Dačic stále ještě zavřená, nám se ovšem opět podařilo vyjednat vyjímku a v sobotu odpoledne se právě specielně pro účastníky našeho turnaje na tři hodiny otevře! Nezapomeňte tedy zavítat a vychutnat si jedinečný pohled na město a okolí! Nutno je prokázat se identifikačním náramkem účastníka turnaje.

 

 

 

Další neodmyslitelnou dominantou našeho krásného města je STÁTNÍ ZÁMEK Dačice. Za komentovanou prohlídku vnitřních prostor obyčejně každý zaplatí 100 Kč. Díky našemu partnerství ale účastníci turnaje nezaplatí ani korunu! Využijte tedy této jedinečné příležitosti! Prohlídky startují vždy v celou :). Vstup zdarma bude po prokázání-se identifikačním náramkem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stejně jako minulý rok se podařilo navázat spolupráci s RESTAURACÍ A PIZZÉRIÍ NO.20 KOMENSKÉHO v Dačicích. Účastníci turnaje budou moci po (prokázání se turnajovým náramkem) využít zvýhodněné meny, které bude specielně pro ně po celý víkend k dispozici. Přijďte tedy posedět na útulnou zahrádku tohoto oblíbeného podniku a pochutnejte si na vinikajících pokrmech, které místním kuchařům pomáhal vyladit k dokonalosti i Zdeněk Polreich :).

 

 

Vše najdete přehledně v sekci DOPROVODNÝ PROGRAM :), kde najdete i další tipy, co v našem okolí stojí za shlédnutí!

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode