Putovní poháry si odvážejí LASSIE´S SNOUT a FIZZY BUBBLECH!!

13.05.2018 21:21

Takhle výsledkově zajímavé play-off jsme tu v devítileté historii play-off ještě neměli. Nejprve prožila zmrtvýchvstání ještě v sobotu večer Kalamita, která po matných výkonech v ženské základní skupině vyřadila v nervydrásajícím zápase Tlamoleptým 4:3 po samostatných nájezdech.

Ještě větší senzace pak přišli v sobotu v mužském čtvrtfinále. Po něm se s turnajem rozloučili oba vítězové základních skupin (Bazzers team a Pološílené Veverky), načež dvojnásobného obhájce A.M.C. dokonale zaskočili domácí Vidláci po drtivém vítězství 5:0. Jediný favorit, který dokázal přes čtvrtfinále přejít, byl Pohoda team.
Následovalo ženské semifinále, kde se hned málem zrodila další senzace. Kalamita, polita živou vodou po vítězství nad Tlamoleptýmem, hrála dlouho velmi vyrovanou partii s favoritem UTD. Nakonec se ale musela před soupeřkami přeci jen sklonit po těsné prohře 1:2. I ve druhém semifiníle vyhrál favorit, ikdyž to také neměl rozhodně jednoduché. Domácí White Devils dlouho zle trápily obranu Lassie´s Snout, svoje šance ale neproměnily a to je stálo účast ve finále.
V zápase o bronzové medaile už naplno dominovali domácí ďáblice, když Kalamitě po dvou heroických zápasech jakoby došly síly. Finále ženské kategorie mělo hodně napínavý průběh. Obhájce, brněnský Lassie´s Snout dlouho vedl, vedení o jednu branku ale bývá ošidné a to se potvrdilo i zde, když zápas poslala do nájezdů brankou v posledních vteřinách Morová. V dovednostní soutěži si ale pro obhajobu došly brňanky, které dokázaly proměnit dva ze tří nájezdů.
Turnaj gradoval mužkým semifinále, ve kterém se potkal tým Vidláků a břeclavský Monsters. I zde se hrál naprosto vyrovnaný zápas, nakonec byli ale šťastnější Monsters, kteří vyhráli až v pokročilejší fázi trestných střílení.
Přestřelka jako hrom se odehrála v druhém semifinále. Favorizovaná Pohoda dlouho měla záaps ve svých rukou, Fizzy Bubblech se ale stále držel na dosah a v posledních vteřinách dokázal vyrovnat na 6:6 životní brankou Jindra. Loterie jménem trestná střílení tentokrát vyšla lépe domácímu výběru, za který dokázal proměnit Holeček a Henzl.
Ve zkrácené verzi zápasu o bronz dokázala medaile pro sebe ukořistit brněnská Pohoda, která se tedy mohla radovat z účasti na stupních vítězů, nicméně vzhledem k extraligou ošlehané soupisce si asi tým okolo Jirky Bauera myslel na víc.
Posledním zápasem turnaje bylo, jak to tak bývá, mužské finále. Do něho se poměrně překvapivě probojovali domácí Fizzy Bubblech a břeclavský IBK Monsters. Zápas to byl hodně emotivní a vyhecovaný. Břeclavské individuality ale dokázala soustředěná obrana Fizzy poměrně dobře držet na uzdě a i díky tomu vítězí nejtěsnějším možným rozdílem 3:2. Putovní pohát prestižní mužské kategorie tedy letos zůstává senzačně v Dačicích!
 
Výsledky Velikonočního turnaje 2018:
 
ŽENY
  1. LASSIE´S SNOUT
  2. UTD
  3. WHITE DEVILS
  4. Kalamita
  5. Tlamoleptým
 
  • Nejlepší střelec: Adéla Lélyová (White Devils)
  • Nejužitečnější hráč: Simona Kabeláková (Lassie´s Snout)
  • Nejlepší brankář: Kateřina Pospíchalová (Kalamita)
 
MUŽI
  1. FIZZY BUBBLECH
  2. IBK MONSTERS
  3. POHODA TEAM
  4. Dream Vidláci team
  5. Bazzers Team
  6. Pološílené Veverky
  7. A.M.C.
  8. Vlkofani
  9. PFC Cenosillicaphobia
  10. AlkFajn
  11. FBC Pohořelice
  12. SK Velká ohrada
 
  • Nejlepší střelc: Jakub Starý (IBK Monsters)
  • Nejužitečnější hráč: Luděk Ondráček (Pohoda team)
  • Nejlepší brankář: Michal Melichar (IBK Monsters)

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode