Rozběhl se druhý turnajový den

04.05.2013 08:57

 

Páteční program byl kompletně odehrán, favorité povětšinou potvrdili své kvality a vkročili za obhajobami. Mužský obhájce Pervytim Zvládl oba 

úvodní zápasy, když si poradil s Myčokenem, a po vypjatém zápase i s Tvou Starou. Stenjě tak nezklamali Pohořelice. Obhájce v kategorii amatéři si na úvod poradil s FBC Pragters. I Služba pohonných hmot a maziv, loňský ženský lídr, zvládl své úvodní utkání klání a porazil Elite Angels 7:3. 
Po velice náročné noci, kterou dokumentuje i přiložená fotografie, kdy neznámý pocestný nezvládl noční radovánky a na zápas pravděpodobně dorazil bez svého vybavení, které nechal povalovat na půli cesty v Kapetově ulici, se naplno rozběhl druhý turnajový den. Odstartovali ho od osmi hodin utkání amatérů v obou halách současně. I dnes bude zápasová porce vydatná. Celkově se dnes stihne odehrát téměř padesátka matchů!
 

I dnešek se ponese ve znamení florbalové zábavy. Ze zkušeností se dá předpokládat, že druhá turnajová noc nebude klidnější, než ta první. Město pociťuje přítomnost téměř čtyř set florbalových nadšenců a nadšenkyň na každém rohu. Většina z nich se pak v nočních hodinách soustředí do Klubu Kostka, kde i dnes proběhne velká turnajová párty. Tak se dobře bavte!

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode