S juniorkami jsem omládla na hřišti i mimo něj, pochvaluje si Anna Přibylová

07.05.2016 19:01

Dalším nováčkem na turnaji je bývalá extraligová florbalistka, která je vyhlášená především tím, jak poctivou je dříčkou. Tři sezony nastupovala v nejvyšší florbalové soutěži žen v dresu FBŠ Jihlava, nyní ve stejných barvách neméně poctivě brázdí prvoligové vody. Anna Přibylová se s námi v krátkém rozhovoru podělila o své dojmy z probíhajícího turnaje.

 

Je sice trošku stydlivější, takže se zprvu rozhovoru bránila, pak se ale rozpovídala a mohla se usmívat. „Je to tady moc pěkné. Jsem tu letos poprvé, v minulosti jsem tu hrála pouze v dresu B-týmu druhou ligu žen, turnaj ne. Rozhodně se mi to tu ale líbí. Celý turnaj je povedený,“ pochvalovala si dačickou akci.

 

Přestože je stále velice mladá, jak sama tvrdí, na téhle akci ještě více omládla. Hraje totiž po boku jihlavských juniorek. „Hrát s juniorkami je radost. Po jejich boku se cítím, jako by mi bylo stejně jako jim. Omládla jsem s nimi jak na hřišti, tak mimo něj,“ s úsměvem komentovala svůj tým.

 

Jak se Anička na turnaj dostala? Byla pozvána spoluhráčkami, nebo se jim sama nabídla? „Jsem defenzor, mám ráda defenzivní hru. A protože nás bránících je málo, dostala jsem nominaci od vedoucí výpravy Ivči Váňové. Pokud dostanu důvěru i v budoucnu, určitě zase ráda přijedu.“

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode