Těžko si představit turnajovou párty bez holek z Jihlavy, směje se Ivča Váňová

05.05.2018 06:59

Že se turnaje nemůžou dočkat i ženské týmy potvrzuje ve své krátké zpovědi lodivod jihlavské družiny Ivča Váňová.  Florbal miluje se vším, co k němu patří, letos má za sebou opět sezonu, v níž stihla půsovit ve více týmech.

 

Ahoj Ivčo! Turnaj už je za dveřmi, tak jak se těšíte? 

"Ahoj, já a můj skvělý tým se do Dačic těšíme moc, jako každý rok. Doufám, že letošní ročník bude stejně dobrý, ne-li lepší, jako ty předešlé."

 

Předloni brambora, loni bronz, pro co si jedete do Dačic letos?

"Pro co si Tlamoleptým jede letos? Samozřejmě, že pro zlato. Nic jiného ani nebereme. Ne, nebudeme tak egoistické, ale myslím si, že ambice na zlatou placku tam letos rozhodně jsou."

 

Jestli navštívíte párty se asi ani ptát nemusím, že? Máte nějaké zajímavé zážitky z minulosti ?

"No, to je trošku zbytečná otázka, protože bez holek z Jihlavy se párty přece nemůže ani konat. :D Zážitky? No jéje, těch je. Největší vzpomínky máme, ale na ročník 2016. Bydlely jsme kousek od Dačic a na párty jsme šly pěšky a sotva než jsme tam došly, tak pár tlamolepů padlo, nebudu lhát. Párty jsme si všechny hodně užily, ale nejzajímavější byla cesta zpátky. :D Ale to by stačilo, jak se totiž ne nadarmo říká: ,,Co se stalo v Dačicích, zůstane v Dačicích.‘‘ :D"

 

Letos se celý turnaj odehraje v Městské hale. Je to pro vás přijatelnější varianta?

"Tréninky máme přes rok na Pragovce a co vím, tak Městská je o něco menší. Vzhledem k tomu, že se hraje čtyři na čtyři, tak je to asi lepší varianta, navíc je všude blíž."

 

Budeš sledovat i zápasy mužské kategorie? Těšíš se konkrétně na nějaký tým/hráče?

"Podle toho, jak nám to vyjde časově, uvidíme. Samozřejmě, že se těším na kluky z Dačic, který jsem potkávala celou sezónu. Dále i na kluky z Jihlavy. Těším se konkrétně na hodně týmů, ale konkrétní nebudu, aby někdo nebyl zklamaný."

 

I letos si měla střídavý start v Centropenu Dačice. Je konečné třetí místo v 2. lize úspěch? A jedna otázka na tělo: hrálo se ti líp za Dačice, nebo za Jihlavu? 

"3. místo v této soutěži je příjemné, ale myslím si, že jsme měly rozhodně navíc. Máme skvělý tým, velké kvality na to, že hrajeme 2. ligu. Slyšela jsem i od holek z jiných týmů, že máme hodně hezkých kombinací v zápasech. Otázka na tělo je taková jasná a asi všichni už znají mojí odpověď. Lépe se mi hrálo v Dačicích, říkám to nerada, ale bohužel letošní sezona v Jihlavě byla opravdu jedno velké trápení a propadák. Jezdily jsme na zápasy v 6 a dostávaly strašnou bídu. Bylo to hrozné, někdy se mi až chtělo brečet, vzhledem k tomu, že v FBŠ jsem byla spokojená hodně sezon, ale vše jednou končí a něco nového začíná."

 

Díky za vyčerpávající odpovědi, těšíme se v Dačicích!  

Foto: FB Ivči Váňové

Ahoj Ivčo! Turnaj už je za dveřmi, tak jak se těšíte? 
Ahoj, já a můj skvělý tým se do Dačic těšíme moc, jako každý rok. Doufám, že letošní ročník bude stejně dobrý, ne-li lepší, jako ty předešlé.
Předloni brambora, loni bronz, pro co si jedete do Dačic letos?
Pro co si Tlamoleptým jede letos? Samozřejmě, že pro zlato. Nic jiného ani nebereme. Ne, nebudeme tak egoistické, ale myslím si, že ambice na zlatou placku tam letos rozhodně jsou. 
Jestli navštívíte párty se asi ani ptát nemusím, že , ) Máte nějaké zajímavé zážitky z minulosti ?
No, to je trošku zbytečná otázka, protože bez holek z Jihlavy se párty přece nemůže ani konat. :D Zážitky? No jéje, těch je. Největší vzpomínky máme, ale na ročník 2016. Bydlely jsme kousek od Dačic a na párty jsme šly pěšky a sotva než jsme tam došly, tak pár tlamolepů padlo, nebudu lhát. Párty jsme si všechny hodně užily, ale nejzajímavější byla cesta zpátky. :D Ale to by stačilo, jak se totiž ne nadarmo říká: ,,Co se stalo v Dačicích, zůstane v Dačicích.‘‘ :D
Letos se celý turnaj odehraje v Městské hale. Je to pro vás přijatelnější varianta?
No přijatelnější asi ani říct nemůžeme, protože se bude muset více běhat a ty ‘‘tréninky‘‘ na parketu nejsou žádná sranda. :D
Budeš sledovat i zápasy mužské kategorie? Těšíš se konkrétně na nějaký tým/hráče?
Podle toho, jak nám to vyjde časově, uvidíme. Samozřejmě, že se těším na kluky z Dačic, který jsem potkávala celou sezónu. Dále i na kluky z Jihlavy. Těším se konkrétně na hodně týmů, ale konkrétní nebudu, aby někdo nebyl zklamaný.
I letos si měla střídavý start v Centropenu Dačice. Je konečné třetí místo v 2. lize úspěch? A jedna otázka na tělo: hrálo se ti líp za Dačice, nebo za Jihlavu? 
3. místo v této soutěži je příjemné, ale myslím si, že jsme měly rozhodně navíc. Máme skvělý tým, velké kvality na to, že hrajeme 2. ligu. Slyšela jsem i od holek z jiných týmů, že máme hodně hezkých kombinací v zápasech. Otázka na tělo je taková jasná a asi všichni už znají mojí odpověď. Lépe se mi hrálo v Dačicích, říkám to nerada, ale bohužel letošní sezona v Jihlavě byla opravdu jedno velké trápení a propadák. Jezdily jsme na zápasy v 6 a dostávaly strašnou bídu. Bylo to hrozné, někdy se mi až chtělo brečet, vzhledem k tomu, že v FBŠ jsem byla spokojená hodně sezon, ale vše jednou končí a něco nového začíná. 
Díky za vyčerpávající odpovědi, těšíme se v Dačicích!  

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode