Tradiční špičkové zastoupení mají i ženy

23.04.2015 12:48

Nejen v mužské se letos bude na co dívat. I přestože se do ženské kategorie letos přihlásilo pouze 6 týmů, tak je jejich kvalita na vysoké úrovni.
 
Tradičním účastníkem turnaje je tým Senouši sestavený z florbalistek z Dačic, které jsou rok od roku lepší a nejednou už na turnaji dokázaly, že dovedou potrápit i týmy složené z extraligových hráček. Dokážou letos potrápit třeba loňské vítězky z týmu SPHM?
 
Tým SPHM přijede i letos do Dačic obsazen zvučnými jmény. Barbora Stará z týmu letošních vicemistryň z Herbadentu, Verča Zittová z ELITE a Hanka Poláková z Bohemians určitě budou chtít loňské prvenství obhájit a patří samozřejmě k největším favoritkám turnaje.
 
Do Dačic i letos přijede tým Lassie’s snout s, poskládaný z hráček brněnských Židenic a extraligové Olomouce. Tým okolo Simony Kabelákové je určitě adeptem na nejvyšší umístění, loni skončil druhý, předloni první, tak uvidíme, jak dopadne letos.
 
Všechny ženské týmy se do Dačic rády vracejí, takže nikoho nepřekvapí, že i letos se pánům naskytne možnost obdivovat nejen herní kvality týmu SYFON, poskládaného z extraligových hráček z Brna. SYFONu se podařilo v předchozích dvou letech odjet z Dačic se stříbrem i s bronzem, jeden cenný kov jim tedy do sbírky chybí. Největším tahounem týmu bude určitě nestárnoucí střelkyně Dernerová či exgolmanka ze Žďáru nad Sázavou Magdalena Nedvědová, která při své poslední účasti na turnaji získala ocenění pro nejlepší brankářku turnaje.
 
Dalším neméně zajímavým týmem letošního turnaje je tým IBK JagerBOOM!!! z Jihlavy. Tým je poskládán z jihlavských hráček, které mají povětšinou zkušenosti i z největší soutěže. Loni dívky z Jihlavy přijely v malém počtu hráček, ale letos jejich soupiska čítá 12 hráček do pole a 2 golmanky, takže je jasné, že i ony letos pomýšlí na medaili.
 
Posledním týmem, který budete mít možnost na turnaji zahlédnout je tým A nám taky!, poskládaný z ex-extraligových Českých Budějovic, obohacený o neprůstřelnou gólmanku pražského ELITE, Martinu Gécovou, na které si určitě vylámou zuby i nejzkušenější střelkyně.
 
Je tedy vidět, že se máme opravdu na co těšit, takže Vás tímto zveme i do městské sportovní haly, kde se bude ženská kategorie z větší části odehrávat. Finále pak uvidíme v neděli ve 13:50 v hale Střední školy Technické a obchodni!
 
Rozpis utkání žen naleznete ZDE

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode