Určitě se plánuji zase vrátit, tvrdí Matěj Klucho

07.05.2016 14:26

Úroveň dačického velikonočního turnaje roste každým rokem. Jednoznačným důkazem jsou jména, která kvalitu zaručují. Čím dál více extraligových florbalistů přijíždí, aby si užilo prodloužený víkend na jihu Čech ve spojení s florbalem. Matěj Klucho je na turnaji nováčkem, nikoli však ve florbalových kruzích, kde je jeho jméno ve spojení s libereckým florbalem výrazným pojmem. Podělil se s námi o názory na letošní ročník.

 

V Liberci se každoročně koná Nisa open, jako zkušený hráč má však Matěj zkušenosti i s prestižními akcemi, jakými je například největší turnaj na světě Czech open. Jak se mu líbí dačický turnaj? „Super organizace, dobré týmy a pěkný florbal. Večer to doplnila parádní párty. Prostě výborný letní turnaj,“ pochvaluje si.

 

Je letošní ročník pro Matěje jeho dačickou premiérou? Nebo už v minulosti na tuhle akci zavítal? „Kluci z týmu tu už v minulosti byli, pro mě je to premiéra. Přijel jsem na základě jejich doporučení. A rozhodně se plánuji vrátit, moc se mi to tu líbí.“

 

Rozhovory v novinách či magazínech často vypadají jako taková malá Potěmkinova vesnice, kde je všechno dokonalé. Ovšem jen to, co se hodí. Nikdy ale není vše ideální. Co by extraligový florbalista na turnaji zlepšil? „Při gólech bych zavedl čistý hrací čas, aby se nezdržovalo. Někteří toho pak trochu využívají. Na druhou stranu vím, že při tolika zápasech to asi není úplně řešitelný problém a asi to nejde. Jinak bych neměnil vážně nic,“ doplnil na konec.

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode