V mužské kategorii letos zase silnější konkurence!

22.04.2015 21:04

Rok od roku se v mužské kategorii přitvrzuje. Turnaj si za několik let své existence našel své místo mezi neligovými turnaji a putovní pohár pro vítěze je čím dál tím prestižnější záležitost. Respekt budí pohled na hned několik soupisek přihlášených týmů.

 

Mezi hráči, kteří se na turnaji představí, je například držitel tří mistrovských titulů v dresu Tatranu Střešovice - Dušan Přívara. Ten si přijede zakvedlat s jihlavskou směskou s názvem Mušší Oči. Tento tým startuje na našem turnaji poprvé, nicméně rozhodně patří k jedním z mnoha jeho favoritů.

 

Zvučná jména má na své soupisce i havlíčkobrodský A.M.C. I tento tým bude na našem turnaji startovat letos poprvé. Mezi jeho největší opory bude rozhodně patřit David Coufal, nebo pardubický Radek Krajcigr, podle mnohých nejvštší oběv letošní extraligové sezony. Připomeňme například jeho desetibrankový dvojzápas v letošním play-down proti Královským Vinohradům.

 

Dalším horkým favoritem je směska z extraligových Bulldogs Brno, tedy letošního semifinalisty play-off naší nejvyšší soutěže. V družstvu s názvem Pohoda team uvidíme například Luďka Ondráčka, Petera Gricha nebo Jiřího Bauera.

 

Mezi výrazné osobnosti patří i Prokop Ferdan, asi nejvýraznější osobnost extraligového Liberce v letošní sezoně, která bohužel pro tento tým dopadla nešťastně - sestupem. Prokop je jeden z řady odchovanců našeho klubu a na turnaji nastoupí za tradiční místní směsku Dream Vidláci team.

 

Silný bude určitě jako tradičně obhájce trofeje Jinej Level. Jejich hlavní výhodou je, že tato parta šikovných hráčů více méně z ragionu zná dokonale místní nástrahy. V Dačicích se jim tradičně daří. Mezi kandidáty tedy budou patřit i letos, ovšam obhajoba není nikdy jednoduchá.

 

Dalším horkým favoritem bude znojemská směska okolo ex-jemnického Zdeňka Rady. Tým s příznačným názvem "Znojemští uplakánci", kterým parodujou výroky kladenského trenéra po letošním neúspěšném čtvrtfinále play-off první ligy, má na své soupisce pro náš turnaj ty nejvýraznější postavy jednoho z předních prvoligových týmů - TJ Znojmo LAUFEN.

 

Pokračovat by jsme mohli dál, i mezi dalšími týmy se najou výrazná jména. Dá se říci, že mužská kategorie letos nemá vyloženě outsidera. Každý zápas tedy letos nabídne zajímavou konfrontaci. Rozhodně bude na co koukat, tak neváhejte a najděte si cestu do haly Střední školy Technické a Obchodní!

Rozpis zápasů mužů naleznete ZDE.

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode