ZMĚNY LETOS ČEKAJÍ I TURNAJOVÝ SYSTÉM!

17.02.2014 22:17

Pro letošní ročník se pořadatel rozhodl, sáhnout i do turnajového systému a to tak, aby zaručil účastníkům, co možná největší počet utkání. Do nově navrženého systému lze do kategorie mužů a amatérů přijmout 15 týmů. V kategorii žen zůstává nadále osm míst.

Muži a amatéři budou rozlosováni do tří skupin po pěti týmech. Ve skupinách se střetne každý s každým, poté se utvoří výkonostní žebříček podle dosavadních výsledků. První čtyři (tedy vítězové skupin + nejlepší druhý tým) se přímo kvalifikují do čtvrtfinále, týmy na pátém až dvanáctém místě pak odehrají mezi sebou kvalifikační utkání (5. vs 12, 6. vs 11. atd.). Vítězové kvalifikačních utkání se dosadí do čtvrtfinále k již kvalifikovaným týmům.

V kategorii žen bude systém obdobný jako loňský rok. Osm týmů bude rozlosováno do dvou čtyř členných skupin, kde se utká každý s každým. Ve čtvrtfinále se poté utkají vítězové skupin s posledním z protější a druhý se třetím.

Zaručeno tedy bude, že každý účastník turnaje odehraje minimálně čtyři zápasy, drtivá většina (28 z 38) dokonce minimálně 5.

Více o nově navrženém systému se dočtete v samotné sekci herní propozice v levém menu.

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode